NAROČILA IN INFORMACIJE
info@longyglass.si
Dr. Yuri Yatsko

Prenos informacij je že staro znanje

»Informacijske tehnologije, pri katerih gre za prenos informacij v medij, kot sta steklo ali voda, ki so v zadnjem času zelo popularne, so že stare tehnologije. Raziskana so že znanja nemškega zdravnika in raziskovalca dr. Wilheima Reicha (1897-1957), ki je te tehnologije le obudil,« pojasnjuje dr. Jurij Yatsko, ruski fizik, psiholog in mojster mentalnih sposobnosti. Z njim smo se pogovarjali o tem, kako deluje informacijska tehnologija, ki je osnova informiranega kozarca Longy.


Doktor fizike pojasnjuje:
V zadnjem času so postale zelo priljubljene tako imenovane »informacijske tehnologije«, ki jih uporablja vse več ljudi. Na tem področju deluje tudi znani ruski znanstvenik Peter P. Garjajev. Te tehnologije so tako ali drugače povezane z ljudmi, ki organizirajo informacijski proces, prenos informacij iz enega objekta v drugega, njihovim razumevanjem narave in mehanizmov procesov, ki jih želijo sprožiti. Uporabljena oprema ni tako pomembna. Voda se najpogosteje uporablja za informacije, ker je najbolj ranljiva. Ima precej dinamično strukturo, ki jo je mogoče hitro spremeniti s to tehnologijo.Ko prenašamo informacije iz enega predmeta v drugega, ta pridobi nekatere lastnosti prvega predmeta. Recimo, da vzamemo informacije o zdravilu ali aditivu za živila, ki je zelo drag ali ga je nemogoče dobiti, in damo to informacijo v vodo, bo ohranila nekatere od teh lastnosti. Ko to vodo zaužijemo, deluje na telo podobno kot zaužitje zdravila ali prehranskega dopolnila. Takšni poskusi so bili izvedeni že večkrat, rezultati podobnih testov pa so bili objavljeni v številnih znanstvenih revijah. Informacija se lahko prenese neposredno v vodo ali preko posrednika, kot je na primer posebej vnaprej pripravljen kozarec. Pristopi so različni.

Ključno vlogo pri tem procesu imajo ljudje, ki proces organizirajo in vodijo. Ne posredujejo se samo specifične informacije o zdravilu, ampak se samodejno prenaša tudi informacijski status osebe. Zato bosta dve osebi, ki uporabljata isti postopek, dosegli različne končne rezultate. Zaradi tega je izjemno pomembno notranje mentalno, čustveno in duhovno stanje, pogled na svet tiste osebe, ki organizira informacijski proces vode. Primerljivo je s tem, kako umetnik svoje psihološko, mentalno in duhovno stanje prevede v izdelek, sliko, glasbo, poezijo, knjigo ...

Ko informacija iz vode pride v organizem, sproži določene procese v organizmu. Sčasoma sem razvil sposobnost zaznavanja procesov v telesu, ki jih sproži določena snov ali podatek. To ni skrivnost, ampak veščina, ki jo lahko razvije vsak. V naravi ta sposobnost živalim omogoča preživetje.

Kozarec Longy vsebuje različne kombinacije informacij za dolgo življenjsko dobo, ki jih prenaša v vodo. Ugotovila sem, da se pričakovani učinek pojavi predvsem pri starejših in izčrpanih ljudeh.

Če telo iz informirane vode dobi spekter informacij, je kot v medicini: psihološko stanje pacienta odloča o tem, ali bo zdravilo pomagalo ali ne. Zato mora dober zdravnik bolnika pripraviti na sprejem zdravila in zdravljenja; v tem primeru bo rezultat dober. Če pa se nezavedno ali zavedno upiramo temu zdravljenju, tudi pitju vode iz informiranega steklenega kozarca, je učinek manjši ali pa ga sploh ni.


Mag. Peter Firbas

Poveča kakovost vode

Informirani kozarec Longy je zmanjšal skupno toksičnost in genotoksičnost vode iz pipe v Trzinu v Sloveniji. To je s testom Allium bulb ugotovil biolog mag. Peter Firbas iz Zasebnega inštituta za rastlinsko citogenetiko v Domžalah. Genotoksičnost se je zmanjšala s 7,2 odstotne točke na 4 odstotne točke, kar kaže, da je bilo v čebulnih koreninicah odkritih manj poškodovanih kromosomov. S tem se je pitna voda iz kozarca Longy izboljšala za en kakovostni razred. Ocena tveganja za varnost vode se je znižala s srednje nizke ocene na nizko do nič.

Mag Peter Firbas je za svoj test uporabil deset Allium Cepa L. čebulni set. Pet jih je svoje korenine kalilo v epruvetah s pitno vodo iz Trzina, ne da bi vodo prej natočili v informirani kozarec Longy. Ostalih pet čebulnih nizov je vzklilo svoje korenine v epruvetah, napolnjenih s pitno vodo, ki je bila pred tem natočena v kozarec Longy.

Stopnjo genotoksičnosti vode je mogoče dokazati le z biološkim čebulnim testom, saj ta beleži vse energetske, kemične in fizikalne učinke na vode, od izvira do pipe, do kozarca vode, pojasnjuje mag. Peter Firbas.

"Človek seveda ni čebula, a na celični ravni, še posebej na jedrski ravni, ni razlike med biokemično sestavo čebulnih kromosomov in človeških kromosomov. Celice so nenehno podvržene številnim mutacijskim procesom, a učinkovit imunski sistem lahko zazna te mutacije. Slabše kot deluje naš imunski sistem, bolj smo dovzetni za raka, zato je pomembno, da pijemo kakovostno vodo,« poudarja mag. Peter Firbas.

V vodah je vedno več odpadkov in onesnaževal, predvsem težko sledljivih ostankov farmacevtskih izdelkov. Dokazano je, da kozarec Longy zmanjšuje učinke teh onesnaževal na zdravje. Ko pijete vodo iz informiranega kozarca Longy takoj začutite, da imate več energije.Dr. Gordana Joksić 

Longy spodbuja obnovo tkiv


Molekularna biologinja in genetičarka dr. Gordana Joksić je z mikronukleus testom ugotovila, da voda iz kozarca Longy bistveno zmanjša poškodbe kromosomov – odstrani celice, ki bi ustvarile mikronukleuse (nedorasla celična jedra). Strokovnjakinja, ki dela v biokemijskem laboratoriju Genmedica, centru za citogenetiko v Beogradu, nam je pojasnila, kaj točno pomenijo ti izsledki za zdravje tistega, ki pije vodo iz kozarca Longy.Dr. Gordana Joksić 

V steklo kozarca Longy so s posebno tehnologijo vtisnjene informacije peptidov. Te preidejo v vodo, ki jo pijemo. Tako informirana voda pa spodbudi oživitev in obnovo naših celic. V testnem poročilu ste zapisali, da čeprav mehanizem delovanja Longy kozarca še ni raziskan, je zelo verjetno, da sproži apoptozo - fiziološki mehanizem izločanja poškodovanih celic, strupov brez vnetja. Kaj to pomeni?
Apoptoza je način odstranjevanja poškodovanih ali okuženih celic iz tkiv, s čimer se ohranja tkivno ravnovesje – homeostaza. Apoptoza je univerzalen mehanizem regeneracije tkiva in poteka programirano. Aktivirajo se receptorji na zunanji celični membrani, ki zaporedoma prenašajo signale na druge molekule znotraj celice v mitohondrije, ki zaključijo proces z razgradnjo poškodovane celice v apoptotična telesca. Potem ena vrsta belih krvnih celic vsrka ta apoptotična telesca in jih popolnoma odstrani. Brez vnetja ali nekroze se poškodovana celica nadomesti z zdravo. Le zdrava tkiva imajo ohranjen ta fiziološki mehanizem. Apoptoza se ne more aktivirati v nobeni vrsti malignih celic in ni znano, kako se izklopi. Čeprav mehanizem delovanja kozarca Longy še ni povsem raziskan, verjetno sestavine stekla Longy kozarca v stiku z vodo ustvarjajo molekularni kisik O2, ki aktivira membranske receptorje in posledično sproži apoptozo.

V čem je ta voda boljša od običajne vode iz pipe?
Voda iz kozarca Longy spodbuja regeneracijo tkiv, voda iz pipe odžeja.

Ali imamo po pitju takšne vode več energije, ali nam koristi, ko smo pod
stresom?
Vsekakor nam koristi med počitkom in ko smo pod stresom.

Je voda tudi kemično izboljšana?
Verjamem, da se voda kemično izboljša, vidi se odlaganje apnenca okoli roba kozarca. O drugih spremembah kemične sestave vode pa ne morem govoriti, ker sem preiskovala vpliv vode na genomsko stabilnost. Kemiki bi verjetno imeli pravi odgovor na to vprašanje.

Kaj se spremeni za tistega, ki tako spremenjeno vodo pije, za ljudi ali živali, in rastline, če jih zalivamo z njo?
Menim, da s pitjem vode prispevamo k razstrupljanju lastnega organizma in pomagamo, da fiziološki mehanizmi obnove tkiv ostanejo delujoči.

Pri nekaterih modifikacijah, ki smo jih pregledali, je opazen učinek skrajšanja celičnega cikla, celice se hitreje delijo in množijo, zato je logično pričakovati pozitiven učinek v poljedelstvu in vrtnarstvu. Pričakujemo lahko večjo rast rastlin v krajšem času in manjšo nagnjenost k boleznim rastlin zaradi sposobnosti prepoznavanja poškodovanih celic, ki jih izločimo.

Ste že kdaj preizkusili kozarec s podobnim učinkom?
Ne.

Želite še kaj dodati?
Zelo dobro bi bilo znanstveno dokazati mehanizme delovanja vode iz Longy kozarca zaradi velike možnosti uporabe te vode pri preprečevanju degenerativnih in vnetnih bolezni pri ljudeh.

Dr. veterine Marko Nabergoj

Zelo dobre informacije

Testiranje krvnih vzorcev živali na informirani kozarec Longy je veterinarju Marku Nabergoju, dr. veterine, pokazalo zelo dobre rezultate.

Pravi:
»Testi na vse organe in lokomotorni aparat (ki omogoča premikanje, gibanje, hojo) pri živalih so zelo dobri,« testiranje informiranega kozarca Longy na krvnih vzorcih živali povzema veterinar Marko Nabergoj, dr. veterine, iz Veterinarskega inženiringa iz Moravskih toplic, ki ga Veterinarska zbornica Slovenije uvršča med priznane specialiste homeopatije. Učinke informacij iz kozarca Longy je testiral z bioresonančnim aparatom Bicom; z Bicom biomagnetno resonanco opravlja alergijske teste na podlagi DNK ter terapije različnih bolezni.

Marko Nabergoj je testiral vzorce krvi različnih vrst živali, ki so bili med testiranjem v njegovi ambulanti, testiral je spremembe na krvi psov, mačk in konj po pitju vode iz informiranega kozarca. Vzorec je bil dovolj širok, da je testiranje tudi statistično sprejemljivo.
»Nisem meril točnih odstotkov delovanja, ampak sem ugotavljal, ali kozarec deluje srednje dobro, zelo dobro ali ne deluje. Ugotovil sem, da deluje zelo dobro.
Kozarec sem testiral na jetra, žolčnik, trebušno slinavko, vranico, pljuča, lokomotorni aparat, srčno mišico,” je pojasnil.

Testiral je tako, je dal v bioresonančni aparat epruveto oziroma epruvete s krvjo živali. Med krvjo živali in aparatom se ustvari določena frekvenca, polje. Nato je vzel testne ampule frekvenc organov ter kozarec Longy in testiral z nihalom, kako ta deluje na meridiane oziroma organe.

Ernst F. Braun & Sarah Steinmann

Dokaz vrhunske kakovosti


Voda iz informiranega kozarca Longy tvori heksagonalne kristale, ki so po mnenju japonskega znanstvenika in raziskovalca vode dr. Masaru Emoto dokaz njene vrhunske kakovosti. Le vodo, ki tvori take kristale, lahko telo brez težav porabi za svoje potrebe. Vodo iz kozarca Longy, z vtisnjenimi informacijami iz peptidov za regeneracijo telesa, podaljša življenje, sta testirala raziskovalca Ernst F. Braun in Sarah Steinmann iz Atelier für KUNST in Mystic.(Wasserkristall.ch) v Uttigenu v Švici. Voda, katere notranja struktura je porušena zaradi mehanskih, kemičnih ali energijskih vplivov, ne more tvoriti šesterokotnih kristalov ali pa so ti poškodovani. In vodni kristali iz informiranega kozarca so nepremagljivi.

Švicarski laboratorij že od leta 2001 fotografira vodne kristale po metodi dr. Masaruja Emota. Preizkus izvedejo tako, da s pipeto kanejo kapljico vode v majhno laboratorijsko posodo. Vedno vzamejo dvaindvajset kapljic iste vode, ki jo nato porazdelijo v dvaindvajset posodic, petrijevk. V tem primeru so bile kapljice vzete iz kozarca Longy, v katerega so poprej nalili destilirano vodo. Destilirano vodo uporabljajo kot nevtralni medij.
Vodne kapljice v petrijevkah nato zamrznejo v zamrzovalniku pri minus trideset stopinj Celzija. Ko vodna kapljica zamrzne, se skrči in na koncu oblikuje majhen vrh. Tam nastanejo kristali, ki jih je mogoče videti in fotografirati z običajnim mikroskopom. Optimizirajo osvetlitev, kjer je to potrebno. Barve se ustvarjajo z odboji svetlobe in se tako kristalne oblike lahko kakovostno ovekovečijo.

Nobena oblika na zamrznjenih kapljicah ni podobna drugi. Lahko pa so med njima podobnosti. Na koncu izberejo štiri oblike, ki se jim zdijo najpomembnejše: šesterokotnik in svetleče oblike, simbole in znake, ki lahko kažejo na sporočilo.

Informacije, ki nam jih dajejo kristalne slike, najbolje cenimo, če nanje ne gledamo preveč analitično, temveč s srcem in čustvi. Dajejo nam dragoceno sporočilo o delovanju energij. Zato si pozorno oglejte kristale, ki so nastali pod vplivom kozarca Longy in uporabite intuitivne vpoglede, ki izhajajo iz tega, da ustvarite pozitivne spremembe v svojem življenju. In naj jih bo čim več.

Robert Zupančič

Uravnotežene čakre, lepša avra


Voda iz informiranega kozarca Longy je testni osebi, ki še nikoli prej ni pila vode iz njega, izboljšala njeno energijsko stanje - avro, še posebej pa energijska središča - čakre. Njeno avro smo slikali pred pitjem vode iz kozarca Longy, eno uro po pitju vode in osem dni po vsakdanjem pitju vode iz kozarca. Slikanje avre s Kirlianovo GDV/EPC kamero je opravil Robert Zupančič iz Akademije Millennium.

Avra je svetlobno telo, ki v več plasteh obdaja fizično telo. V njem so shranjene vse informacije o človeku, tudi in predvsem o njegovem psihofizičnem zdravju. Vsakršne motnje, ki se lahko pozneje razvijejo v fizične bolezni, se najprej odrazijo na avri oziroma v energijskem polju človeka. Pregled energijskega polja človeka zato pokaže, kje v telesu so hude motnje, ki lahko pripeljejo do bolezni. Kirlianova GDV/ EPC kamera, ki jo je leta 1996 razvil ruski znanstvenik prof. Konstantin Korotkov, je trenutno edina objektivna metoda za ugotavljanje energijskega stanja človeka.

Preizkus pitja vode iz informiranega kozarca Longy, ki smo ga spremljali z metodo energijskega pregleda s slikanjem avre s Kirlianovo GDV/EPC kamero po eni uri in po osmih dneh uporabe kozarca je pokazal značilno in potrjeno povezavo s spremembami v avri testne osebe. Najbolj očitne spremembe pa so se zgodile pri vrednostih čaker, ki so se po osmih dneh uporabe kozarca Longy zelo izboljšale.

"Izboljšanje stanja smo zabeležili tudi pri stanju entropije oziroma stopnji energijskega neravnovesja. To se je po drugem posnetku jasno izboljšalo in uravnovesilo na optimalno stanje, zato testirana oseba po drugem posnetku oziroma po eni uri po pitju vode iz Longyja, ni bila več v energijskem neravnovesju. Se je pa to ponovno vzpostavilo na eni strani avričnega polja po tretjem posnetku, ki smo ga izvedli po osmih dneh uporabe kozarca« rezultat preizkusa razlaga Robert Zupančič.

Slika 1: Energijsko polje: prvo slikanje avre (levo) v primerjavi s tretjim slikanjem avre (desno).

Slika 2: Čakre: prvo slikanje avre (levo) v primerjavi s tretjim slikanjem avre (desno). Stanje čaker se je po osmih dneh pitja iz informiranega kozarca Longy zelo izboljšalo in uravnovesilo na normalno stanje oziroma nekatere celo na idealno stanje.Danilo Ogrinc & Nerina Darman

Subtilno in energijsko vpliva na
človeško telo

 

Raziskovalcema biopolja Danilu Ogrincu in Nerini Darman iz Laboratorija Alkivita - Bioznanost center je naprava za merjenje proste energije oziroma globalne koherence pokazala zelo ugoden subtilen in energijski vpliv informiranega kozarca Longy na vodo in preko vode na človeško telo. Voda, ki jo spijemo iz Longyja, vzpostavlja v nas boljšo stopnjo koherence, na vseh ravneh.

Informirani kozarec Longy sta testirala z napravo "gama monitor” za merjenje proste energije oziroma globalne koherence.

Naredila sta dvanajst meritev, za vsakega od naslednjih štirih primerov. Prazen Longy kozarec je imel vrednost + 38. Z vodo napolnjen kozarec Longy je imel vrednost + 208. Referenčno okolje brez kozarca in brez vode je imelo vrednost – 100. Navaden kozarec in voda pa je imelo vrednost +174.
Longy kozarec z vodo je imel občutno višjo prosto energijo kot navadni kozarec; višje vrednosti pomenijo ugodnejše okolje za zdravje in počutje, za psihofizično funkcionalnost in manj entropije, ki botruje staranju in boleznim. Pitje vode iz informiranega kozarca Longy torej ustvarja zelo ugoden subtilen in energijski vpliv na vodo in prek vode na naše telo. Voda je prijetna in mehka za pitje, dviguje nam tudi razpoloženje, energijo in vitalnost.

Voda, ki jo spijemo iz Longyja, vzpostavlja v nas boljšo stopnjo koherence, kar pomeni da spodbuja usklajenost življenjskih funkcij, optimalno delovanje in sodelovanje vseh vključenih procesov. Organizmu vrača urejeno stanje večje organiziranosti sožitja telesnih in duševnih sistemov.


Kozarec Longyglass
49,00 €