NAROČILA IN INFORMACIJE
info@longyglass.si
Pogosta vprašanja
Kaj je kozarec Longy
Kozarec Longy je narejen iz silicijevega oksida, mikročipi tudi. Van so vtisnjene informacije peptidov. Ko popijemo na dan kakih pet ali še več kozarcev vode iz informiranega kozarca, se nam zaradi vpliva informacij peptidov začnejo daljšati  telomeri, organi se okrepijo in pred nami je daljše življenje. Tu so najpogostejša vprašanja in odgovori o delovanju informiranega kozarca.
Kako kozarec umijem?
Z rokami in s toplo vodo. Nikoli ga ne damo v pomivalni stroj! Močna elektromagnetna polja v pomivalnem stroju bi lahko zmanjšala ali celo uničila informacije, ki so shranjene v steklu.
Kje naj bo kozarec?
Na dosegu roke, na stalnem mestu. To pa ne sme biti v neposredni bližini televizorja, računalnika, prenosnega telefona ali kake druge elektronske naprave.
Kdaj opazim, da informacije iz kozarca delujejo?
Voda takoj spremeni okus, postane bolj mehka. Za izboljšanje počutja je potrebno nekaj več časa. Običajno prvo izboljšanje opazimo po tednu dni, za občutno izboljšanje pa je potrebno več časa, odvisno od vašega stanja. Vemo pa, da se celice ne morejo obnoviti čez noč. Pustite si kak mesec časa za pregled učinkov; seveda pa se nekaterim vpliv pozna takoj. Odvisno od stanja celic, starosti … Učinek najbolje pokažejo primerjave zdravniških izvidov.
Kdaj naj se odločim za Longy?
Če nimate nikakršnih težav, je smotrno, da začnete piti iz kozarca, ko prestopite štirideseta leta; tedaj se namreč moč obnavljanja organizma začne zmanjševati in že kar potrebuje podporo. Sicer pa ob vsaki telesni ali duševni težavi, ko se pojavi kaka bolezen, pešanje…Seveda pa je še najbolje da ga začnete uporabljati čim prej in s tem odganjate staranje.
Ima voda prednost?
In med vodami kraljica, destilirana voda.
Natočimo vodo iz steklenice ali iz pipe?
Če je voda iz vodovoda pitna, ima prednost.
Ali lahko v kozarec Longy natočim vodo iz steklenice Polarix?
Da.Polarix vodo fizično pripravi, da jo telo lažje sprejme in zato telo porablja manj energije. Kozarec Longy pa ji doda informacije, ki odlično delujejo na vaše celice. Pravzaprav sta steklenica Polarix in kozarec Longy najboljša možna kombinacija.
Ali lahko v kozarec natočim topel čaj ali mora biti ta ohlajen?
V kozarec lahko nalijete topel čaj; toplota ne preprečuje tekočini, da bi sprejela informacije. 


Kozarec Longyglass
49,00 €