NAROČILA IN INFORMACIJE
info@longyglass.si

Pitje vode iz kozarca Longy vzbuja

oživljanje celic


Manj bolni in dlje živi


Pitje vode iz kozarca Longy obnavlja telo in podaljšuje življenje. V kozarec so vtisnjene informacije peptidov. Te preidejo v vodo. Tako informirana voda pa spodbudi oživitev in obnovo naših celic. Voda iz kozarca je bolj mehka in pitna, povzroča močnejši vonj urina, boljše razpoloženje, veča energijo in vitalnost.

Peptidi v naših celicah podaljšajo telomere, ki se ob vsaki delitvi celice skrajšajo po naravni poti zaradi staranja in vse pogosteje zaradi sevanj in drugih negativnih vplivov iz okolice. Daljši kot so telomeri, več zdravja in življenja je pred nami. Narava pa je poskrbela, da so ženski telomeri pri enaki ob enaki starosti nekoliko daljši kot moški.


Pitje iz kozarca Longy, podobno kot peptidi in tudi izbrana hrana, narekujejo podaljšanje telomerov. To pomeni obnovo celic in obnavljanje posameznih organov in zdravo ter daljšo starost. Celice »oživijo« in telo si tako pomaga samo. Prizadeti organi ali tkiva se obnovijo brez kemije in kirurgije.

Longy kozarec nam koristi predvsem v drugi polovici življenja. Po štiridesetem letu. Če je telo bolno pa seveda prej. Prej jih potrebujejo tudi vrhunski športniki, ljudje, ki živijo v ekstremnih delovnih in vremenskih pogojih.

Informacije vplivajo na celice zlagoma, ne more jih biti preveč in ne vplivajo na delovanje zdravil. Ne morejo nam škodovati.

Zdravi 40+


Vrhunski športniki


Če ste bolni
Kozarec Longyglass
49,00 €