Kozarec Longy

Pitje vode iz kozarca Longy obnavlja telo in podaljšuje življenje. 

Kozarec Longy

Pitje vode iz kozarca Longy obnavlja telo in podaljšuje življenje.

Kozarec Longy

Pitje vode iz kozarca Longy obnavlja telo in podaljšuje življenje. Kozarec Longy je naprodaj v paru; z namenom, da vodo iz kozarca Longy pijete čez ves dan, doma in na delovnemu mestu.

NAROČILA IN INFORMACIJE
info@longyglass.si

Zdravi 40+


Študije potrjujejo, da so telesu potrebni bioregulatorji predvsem v drugi polovici življenja, ko se zaradi starosti v celicah zmanjšuje energija.

Vrhunski športnik


In ljudje, ki živijo v ekstremnih delovnih in vremenskih pogojih.

Če ste bolni


Peptidni bioregulatorji imajo ključ za pomladitev celic, odpravo vzrokov bolezni, okrepitev imunskega sistema in prenos podatkov med celicami.

Pitje vode iz kozarca Longy vzbuja

oživljanje celic


Manj bolni in dlje živi


Pitje vode iz kozarca Longy obnavlja telo in podaljšuje življenje. V kozarec so vtisnjene informacije peptidov. Te preidejo v vodo. Tako informirana voda pa spodbudi oživitev in obnovo naših celic. Voda iz kozarca je bolj mehka in pitna, povzroča močnejši vonj urina, boljše razpoloženje, veča energijo in vitalnost.

Peptidi v naših celicah podaljšajo telomere, ki se ob vsaki delitvi celice skrajšajo po naravni poti zaradi staranja in vse pogosteje zaradi sevanj in drugih negativnih vplivov iz okolice. Daljši kot so telomeri, več zdravja in življenja je pred nami. Narava pa je poskrbela, da so ženski telomeri pri enaki ob enaki starosti nekoliko daljši kot moški. • Dr. Yuri Yatsko

  Prenos informacij je že staro znanje

  »Informacijske tehnologije, pri katerih gre za prenos informacij v medij, kot sta steklo ali voda, ki so v zadnjem času zelo popularne, so že stare tehnologije. Raziskana so že znanja nemškega zdravnika in raziskovalca dr. Wilheima Reicha (1897-1957), ki je te tehnologije le obudil,« pojasnjuje dr. Jurij Yatsko, ruski fizik, psiholog in mojster mentalnih sposobnosti. • Dr. Gordana Joksić 

  Longy spodbuja obnovo tkiv

  Molekularna biologinja in genetičarka dr. Gordana Joksić je z mikronukleus testom ugotovila, da voda iz kozarca Longy bistveno zmanjša poškodbe kromosomov – odstrani celice, ki bi ustvarile mikronukleuse (nedorasla celična jedra). Strokovnjakinja, ki dela v biokemijskem laboratoriju Genmedica, centru za citogenetiko v Beogradu, nam je pojasnila, kaj točno pomenijo ti izsledki za zdravje tistega, ki pije vodo iz kozarca Longy.


 • Mag. Peter Firbas

  Poveča kakovost vode

  Informirani kozarec Longy je zmanjšal skupno toksičnost in genotoksičnost vode iz pipe v Trzinu v Sloveniji. To je s testom Allium bulb ugotovil biolog mag. Peter Firbas iz Zasebnega inštituta za rastlinsko citogenetiko v Domžalah. Genotoksičnost se je zmanjšala s 7,2 odstotne točke na 4 odstotne točke, kar kaže, da je bilo v čebulnih koreninicah odkritih manj poškodovanih kromosomov.
 • Dr. veterine Marko Nabergoj

  Zelo dobre informacije

  Testi na vse organe in lokomotorni aparat (ki omogoča premikanje, gibanje, hojo) pri živalih so zelo dobri,« testiranje informiranega kozarca Longy na krvnih vzorcih živali povzema veterinar Marko Nabergoj, dr. veterine, iz Veterinarskega inženiringa iz Moravskih toplic, ki ga Veterinarska zbornica Slovenije uvršča med priznane specialiste homeopatije. Učinke informacij iz kozarca Longy je testiral z bioresonančnim aparatom Bicom.Pogosta vprašanja
Kaj je kozarec Longy
Kozarec Longy je narejen iz silicijevega oksida, mikročipi tudi. Van so vtisnjene informacije peptidov. Ko popijemo na dan kakih pet ali še več kozarcev vode iz informiranega kozarca, se nam zaradi vpliva informacij peptidov začnejo daljšati  telomeri, organi se okrepijo in pred nami je daljše življenje. Tu so najpogostejša vprašanja in odgovori o delovanju informiranega kozarca.
Kako kozarec umijem?
Z rokami in s toplo vodo. Nikoli ga ne damo v pomivalni stroj! Močna elektromagnetna polja v pomivalnem stroju bi lahko zmanjšala ali celo uničila informacije, ki so shranjene v steklu.
Kje naj bo kozarec?
Na dosegu roke, na stalnem mestu. To pa ne sme biti v neposredni bližini televizorja, računalnika, prenosnega telefona ali kake druge elektronske naprave.Preberi več


Izkušnje uporabnikov • Preveliki čevlji
  Odkar pijem vodo iz informiranega kozarca, opažam, da imam v čevljih več prostora za noge, da mi noge manj otekajo in da mi vsaj za zdaj ni treba k zdravniku po pomoč. Ne samo zame, tudi za mojega moža velja, da so se mu noge "zmanjšale". Upam, da je to res tudi zaradi ozaveščenega pitja vode, spremenila sva tudi prehrano.

  Marija
 • Lažje po stopnicah
  Kozarec sem dobil za svoj 70. rojstni dan. Hčerki sta mi rekli, da bom bolje in lažje pila, da bi morala piti več... In moram vam povedati, da je voda iz kozarca mehkejša in z lahkoto spijem tri ali celo štiri kozarce na dan. Tudi moj pes pije več. Pa še nekaj, ne vem, ali je to povezano s kozarci, zdaj grem lažje po stopnicah navzgor.
  Alojz
 • Boljša prebava
  Odkar imam kozarec Longy, imam v predalu zalogo odvajal. Zdravniku sem omenil, da ne potrebujem novih, vendar mu nisem želel povedati za kozarec. Včasih sem pazil, koliko vode popijem, zdaj pa pijem brez skrbi in noge mi ne otekajo več.
  Peter


VPRAŠANJA KUPCEV IN ODGOVORI KUPCEM

Ali lahko pijemo pivo in vino iz Longy kozarca? Gazirane pijače?

Da, informacije, shranjene v steklu, informirajo vodo, pa naj bo to čista voda ali voda v soku, pa tudi tisti del vode, ki je v vinu, pivu...


Poudarjate, da kozarca Longy ne smemo shranjevati v "neposredni" bližini elektronskih naprav (televizije, računalnika, mobilnih telefonov). Kako daleč sega "neposredna bližina" (1 m, 1,5 m, 2 m ...)?

Najmanj 1,5 m.


Na jedilni mizi je svetilka, 40 ali 60 W, oddaljena 20 cm - ali to vpliva na učinek kozarca?

Svetilka seva veliko premalo, da bi učinkovala na informacije v kozarcu.

Mikročipi so v steklu in so nevidni, kajne?

Informacije niso v mikročipih, ampak v spremenjeni "strukturi" stekla, podobno kot pri namagnetenih stvareh, kjer se namagnetenost ne "skriva" v mikročipih.


Kupila sem kozarec Longy. Zanima me, informacije katerih peptidov vsebuje?

V kozarcu so informacije peptidov za dolgoživost in ožilje, srce, jetra… pa iz rastlinske mešanice, ki spodbuja telomerazo in še informacije za molekularno spremembo vode, da ta bolje hidrira telo.


Kako dolgo zadrži voda informacije iz kozarca Longy, če vodo iz kozarca Longy nalijem v steklenico in jo vzamem s seboj na pot?

Voda iz kozarca ne izgublja informacij, če nanjo vpliva kako sevanje (bližina televizije, telefona…); vsekakor jo lahko vzamete na pot.


Ali imate kakšne informacije, kako se na vodo iz tega kozarca odzivajo rastline in živali?

Rastline in živali »želijo« informirano vodo že zato, ker lažje vstopa v njihove celice in so tako bolje oskrbljene s tistim, iz česar v bistvu so.


Ali lahko več ljudi uporablja isti kozarec?

Da, saj informacije, ki jih sicer oddaja vsak človek, niso dovolj močne, da bi vplivale na delovanje informiranega kozarca.

Ali čaj in kava v kozarcu Longy spremenita svojo strukturo, ali se škodljive snovi morda »zmehčajo« in čaj ali kavo tako bolje prenašamo itd.?

Voda, ki je sestavni del kave, čaja in vina, spremeni molekularno strukturo, zmanjšajo se grozdi molekul in tako voda lažje vstopa v celice in bolje oskrbi telo z vodo.


Ali hladilnik zmanjšuje učinek kozarca?

Da, zato naj Longy-Glass ne bo v hladilniku.


Če se telomere zaradi pitja informirane vode iz kozarca podaljšajo, ali to velja tudi za rakave celice - in ali to torej spodbuja nastanek raka?

Podaljševanje telomerov je preventiva in kurativa za rak. Vpliv podaljševanja telomerov in način obnašanja rakavih celic zaradi daljšanja telomerov natančno opisuje Michael Fossel, MD, PhD., v knjigi The Telomerase Revolution.


Če bomo dobili 5G ali bo elektrosmog postal pregost, se bo kozarec "izpraznil" ali tudi sicer sčasoma oslabel?

Informacije v kozarcu so "večne", vendar lahko sčasoma izpuhtijo. V zemljo zakopano informirano steklo ni izgubilo informacij po petih letih; v stanovanjih, kje je polno različnih sevanj, pa ocenjujemo, da mora delovati, če ni ob izvoru ali v neposredni bližini močnih virov elektromagnetnih sevanj, kaka tri leta. Količina vode, ki je bila natočena v kozarec, ne vpliva na njegovo moč, saj informacije niso snovne in ne izginjajo iz stekla.


Pred pol leta sem jemala peptide ščitnice, hrustanca, timusa, možganov, jeter, krvnih žil, kostnega mozga in epifize v obliki kapsul. Po navodilih prodajalca teh peptidov naj bi po treh mesecih ponovila kuro. Če prav razumem delovanje kozarca Longy, pa teh peptidov v kapsulah ne potrebujem, saj jih bom dobila v vodi. Ali je tako?

Informacij iz vseh peptidov, ki ste jih jemali, v kozarcu in torej v vodi ni. Pričakovano je, da bo pitje iz kozarca obnavljalo vaše telo in je mogoče, da nekaterih peptidov ne boste več potrebovali. Opazujte telo in boste sami ugotovili, kaj vse vam je pitje informirane vode izboljšalo.


Kozarec Longy za daljše življenje


Pitje vode iz kozarca Longy obnavlja telo in podaljšuje življenje. V kozarec so vtisnjene informacije peptidov. Te preidejo v vodo. Tako informirana voda pa spodbudi oživitev in obnovo naših celic. Voda iz kozarca je bolj mehka in pitna, povzroča močnejši vonj urina,  boljše razpoloženje, veča  energijo in vitalnost.

 • Pitje vode iz kozarca Longy vzbuja oživljanje celic
 • Zmanjšal skupno toksičnost in genotoksičnost vode.
 • Pitje vode iz kozarca Longy obnavlja telo in podaljšuje življenje.
 • Longy kozarec nam koristi predvsem v drugi polovici življenja.

  Nakup dveh ali več kozarcev Longy vam prinese kozarec po ceni 44,5€ 

Kozarec Longyglass (0 dni)
49,00€Kozarec Longyglass
49,00 €